Za mene, za tebe, za vse!

Dan kot je današnji, je prinesel neko turobo, sivino. Obrazi mnogih niso bili vedri, gubice so se jim zarisale in videti je bilo, da le bežijo sami s svojimi mislimi. Oblaki so se zbrali na nebu in samo čakamo lahko kdaj se bodo stopili v dežne kaplje.

Midva pa sva snedla sladoled. Zatopila sva se v najine misli, si narisala nasmeh na obraz in uživala v trenutkih. Ki so bili samo najini. Prepletala sva se z besedami, se smejala in se ne ozirala na to kar se je dogajalo okrog naju.Zavrtela sva se v nek ples besed in pogledov. Uzivala sva v vonju pomladi in se prepustila uzitku. Obdala sva se z omamnimi vonjavami.  Kako diši pomlad? Pomlad je mešanica sreče in radosti, pričakovanja, veselja in norosti. Pomlad je tista omama, ki te žene naprej. Polad pomeni nasmehe in iskrive poglede. Zadišalo je po zelenih poljanah, čutiti je barve. Zelene, rumene, oranžne.

Tako zelo čutim. Čutim tisto pravo energijo. Pogledam ga in vem. Vem kdo je on in kdo sem jaz. Vem kaj si želim. Vem, da je on tisto pravo. On je moja omama.

Vir

 • Share/Bookmark
20.04.2009 19:27


3 odgovorov v “Vse cveti, vse diši”
 1. 1
    lordwales pravi:

  Turobno praviš.
  Jaz pravim borzni zlom.
  Bo bolje, ase ne ve še kdaj………………..

 2. 2
  saily
    saily pravi:

  iiii kok je pa to lepo :)

 3. 3
  bamboo
    bamboo pravi:

  lordwales: bo boljse,sigurno bo

  saily: :)

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !