Za mene, za tebe, za vse!

Resno razmišljam o tem, da bi k mojim kategorijam dodala še kak Mikser, ki bi zmiksal moja občutja, misli in tegobe. Torej, naj dodam to kategorijo ali ne?

Oglašam se po slabem tednu. Ste me kaj pogrešali? Vsaj mičkeno? Pretekli teden je bil kar pester, na trenutke dolgočasen, moreč in jokav, a še vseeno tako dober, da bi mu prisolila pozitivno oceno. Dali smo čez, koliko že, 1, 2, 3, 4, ja 4 rojstne dneve, od katerega je bil eden tako zelo naporen, sploh naslednje jutro, saj je bila noč katastrofično prekratka, ker je trajala le dve uri. In zjutraj sem kljub hudo zelo veliki utrujenosti potrebovala “le” 7 ur, da sem prišla k sebi. No tudi učila sem se, vendar me je sonce prav zmamilo ven, da sem na domači klopci uživala s sladoledom v roki. Na blog srečanje nikor nisva mogli priti, zato bi se ob tej priliki v mojem in sestrinem imenu opravičili za najin izostanek, vendar so že morale sile težiti k temu, da nisva mogli priti. Pa drugič kajne? In ste se imeli lepo? Naslednji teden imamo fešto. In dežurni fotograf bom. In “dolžna” sem ples parim “mladičem”(katerih starost se giblje od 12 pa do 55 let) in srčno upam, da me ne bodo vrteli kot presto. Saj veste hitro je hitro prehitro in kakšnega zvina si pa res ne morem privoščiti. S mojim novim fotičem sva se že prav prijazno spoprijateljila in navadila en na drugega, vendar glej ga zlomka, velikokrat se mi zgodi, da so baterije preveč “low”, ko hočem pofotkati kak, kako bi rekli, komično neroden prizor. Ja, pa s sestro ugotavljava, da sva nekako na neki valovni dolžini pravi obsedenki z balerinkami(letos sem jo navadila, da to udobno obuvalce pač mora imeti). Pa zna iz tega nastati kak problem? Ah ne, saj sva ženski. Ja, o ženskah bi se dalo razpravljati. No pa tudi moškh. Vendar o tem kdaj drugič. Imam prav posebno zgodbo. Pa bom res potrebovala vaše mnenje, zatotrej o tem drugic, velja?

Skratka, nov teden je pred nami. Že res, da je ponedeljek, vendar je danes eden redkih, ki pa ni tako zelo ponedeljkast.

20050708_100_0655_party_lights.jpg

Vir

 • Share/Bookmark
7.04.2008 15:23


10 odgovorov v “Tedenski mikser”
 1. 1
  snow
    snow pravi:

  pogrešali…….seveda smo te

 2. 2
    roti pravi:

  Ja, pri Kamperju je bilo prijetno. Po prebranem pa tudi vajin teden ni bil dolgočasen. Same žurke, pa še za ta teden načrtujeta ;-) Čisto razumem, da ni šlo. Se pa vidimo na Ptuju, a ne?

 3. 3
  vesna
    vesna pravi:

  joj, jst te pa nisem mela časa pogrešat, ker sem bla tud sama bolj malo kle okol :) rojstni dnevi na kupu so hudič hehe, balerinke sem pa čist posvojila že lani, ko sem si ene kupila iz fore. udobne so kot copatke in prou kjut in stajliš znajo izgledat :) heh, tud jst use zmixam skup :P

 4. 4
    majrim pravi:

  pogrešala..tako in drugače..ampak upam,da pa na Ptuj gremo vsi…
  …veš kaj,vse mora bit…da pol ceniš kar imaš…glavo gor in veselo v nov teden..kljub današnjemu dežju…lep dan ti želim

 5. 5
  čivka
    čivka pravi:

  Ja, če boš ti bomo tudi mi zagotovo mixali :! Hi hi, pa še rima se ;) Veliko zmag v novem tednu, ki je pred teboj!

 6. 6
  bamboo
    bamboo pravi:

  snow: o lepo ;)

  roti: ja nekako so bili kar vskoki rojstnih dnevov, pa se par stvari za faks je bilo teba uredit. sva mislile, da s bo izslo, ampak saj pravim, upam, da naslednjic lahko prideva :)

  vesna: ja res so stajlis,pa nozicenic ne trpijo

  majrim: hvala ze lepe zelje. na ptuj pa vsaj 90%prideva

  čivka: ok,pol mikser bo. hvala, tudi tebi lep teden

 7. 7
    zdravje pravi:

  Škoda, ker sta manjkali! Pa drugič, velja?
  Vidim, da se ti tudi veliko dogaja, no le po pameti ;-)

 8. 8
  vlatka
    vlatka pravi:

  bamboo,

  danes je že torek. ;) :P :P

 9. 9
  senorita
    senorita pravi:

  Ufff, pestro :) Vidim, da smo vsi kar precej zaposleni. Kam ta čas beži :)

 10. 10
  bamboo
    bamboo pravi:

  zdravje: za drgic velja, sigurno

  vlatka: :)

  senorita: cas gre kar mimo nas

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !