Za mene, za tebe, za vse!

Radio Hit je radijska postaja, ki je kot prvi komercialni radio začela delovati ravno na današnji dan, 1 aprila pred 15 leti.

Wikipedia mi je postregla z zanimivo novico in sicer, da je bilo začetno oddajanje dolgo 12 ur, nato pa so že čez leto dni razpotegnili svoje oddajanje čez cel dan. Za “sivo” eminenco tega radia bi lahko šteli Roberta Pečnika Peča, ki še danes s Špelo Močnik in Pikcem razveseljuje poslušalce v jutranjem šovu Hitova budilka. O podvigih, ki so jih že speljali in, ki jih še nameravajo, ostajajo na vrhu in orjejo ledino. Tako s Pozdravom poletju, kot z Dnevom mladih, s Sejmarjenjem, odbojko na mivki in z raznoraznimi šovi dokazujejo, da znajo. Znajo splesti stike in znajo obdržati svoje poslušalce. Radio Hit ni le par osebkov, ki skrbijo, da stvari potekajo normalno in sedijo za mikrofonom ter zabavajo poslušalce, ampak je radio nekaj več. Vsi so nek del verige, ki skrbi, da so stvari utečene, od programskih vodij, pa vse do dežurnih novinarjev. Sama nisem ne radijska spikerka, ne njihova novinarka(mogoce to kdaj postanem), ampak sem njihova občasna forumašica, ki se z veseljem kdaj pa kdaj udeleži kakšnega njihovega bowlinga ali pa kakšnega kofetkanja na njihovem “domačem vrtu” čez cesto v Agrotu.

Skratka Radio Hit, vse najboljše in najlepše!

radiohit1.gif

Vir

 • Share/Bookmark
1.04.2008 19:25


13 odgovorov v “15 let Radia Hit”
 1. 1
  canadian
    canadian pravi:

  Škoda samo, ker po nekaj letih velike kakovosti programa v zadnjem letu strmo izgublja vse pridobljeno. Žal. Vedno sem ga rad poslušal (še malo lokalpatriotsko in to), ampak zadnje čase so pa že blizu spodnje meje poslušljivosti.
  Upam da bodo kmalu to tudi sami opazili in obrnili krivuljo sebi v prid, kajti v nasprotnem primeru se zna zgodit najslabše – postali bodo ekvivalent Ekspresu, Centru in podobnim bedarijam… Držim pesti (poslušam pa ne več).
  LP

 2. 2
  akvarij
    akvarij pravi:

  Radi Hit poslušam zjutraj v avtu, odkar ga tudi na goriškem “lovimo” in vedno mi polepšajo jutro in me tudi nasmejijo.
  Jim voščim tudi jaz vse naj naj.

 3. 3
    Pero pravi:

  Zagotovo ena najslabših radijskih postaj, sploh kar se tiče programske vsebine in komercialne pokritosti. Nekaj voditeljev je solidnih, ampak spet nekaj jih je pa naravnost za bruhat. Strinju bi se s “canadianom”, s tem da bi kakšno center ali antena postajo itd (ekspress zagotovo ne) lahko mirne vesti označil za boljšo od domžalske.

 4. 4
  tanny
    tanny pravi:

  včasih sem ta radio poslušala več kot ga sedaj, verjetno bo to zaradi tudi kakšnega moderatorja…
  ampak Pečo je pa še vedno car in bo verjetno tudi vedno ostal…

 5. 5
  vlatka
    vlatka pravi:

  Čestitke, čeprav ga ne poslušam :)

 6. 6
    zdravje pravi:

  Še na mnoga leta radijcem, tebi pa veliko užitkov ob poslušanju njihove frekvence in seveda ob druženju na njihovem vrtu!

 7. 7
    Pečo pravi:

  Hvala, za čestitke, kritike vzamem na znanje. Bi bil pa vesel, če bi ble bl konkretne. Le tako lahko lažje pridem do tega kaj vas moti in posledično to poskušamo odpravit. Lahko mi jih pošljete kr na peco@radiohit.si

  Se bomo pa še naprej trudili po svojih najboljših močeh!

  Lp, Pečo

 8. 8
  drmagnum
    drmagnum pravi:

  Ja. Čestitke tem radijskim zanesenjakom tudi iz moje strani. Po mojem ni kaj dodati. Samo prevdarno naprej novim zanimivim glasbenim oddajam naproti.

 9. 9
  snow
    snow pravi:

  čestitke,vendar ga ne poslušam,…..hehe,..pri nas je Fantasy naštiman

 10. 10
  gaвı
    gaвı pravi:

  jaz ga ne poslušam. mam raje center pa city. pa še to samo, ko sem za volanom in potrebujem prometne informacije o radarjih, zamaških itn. :)

  sicer pa tudi z moje strani seveda vse najboljše. :D

 11. 11
  solinar
    solinar pravi:

  Radia Hit na našem koncu ne lovimo, ga pa poslušam čim sem blizu LJ…ta radio mi je všeč, ker je podoben našem Radiucapris – baje imata celo istega lastnika.

 12. 12
  bamboo
    bamboo pravi:

  Jst bi rekla, da se vs spreminja, nekaj je za nekoga, spet nekaj tretjega za nekoga drugega. Nimamo vsi istih zelja in vsak pocne, poslusa, dela pac tisto, kar si zeli.

  Solinarja isti je lastnik ja :)

 13. 13
  Blaž
    Blaž pravi:

  kako zanimivo, lih predn sm pogledu tale tvoj post sm na blogu od rekarja gledu :) fotke iz petnajstletnice

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !