Za mene, za tebe, za vse!

Sestre tvorijo neko medsebojno vez. Neko nevidno nit, ki združuje v sebi elemente, ki so včasih nezdružljivi, včasih spet tako enotni, da se jih ne da pretrgati. Sestri sta ena duša v dveh telesih. Sestri si utirata poti, po katerih je najboljše hoditi in utirata si poti, po katerih bo najmanj trpljenja, bolečine in grobosti.

Imam sestro. Eno in edino. In je ne zamenjam za nič. Je moj biser in moj vodnik. Je moj kompas in moj zemljevid. Je zaklad. Tisti, ki najde takšen zaklad, je najbogatejši na svetu. Noben denar tega sveta ga ne more kupiti. Je roža, ki cveti in nikoli ne oveni.  Čila in zdrava hodi po poti življenja. Je hrabra, bistra in močna. Vihar je ne premakne. Je žarek, ki odseva svetlobo in nas greje s svojim pozitivizmom in energijo. Gre naprej, ker ve, da bo dosegla cilj. In nič je ne ustavi.

Draga sestra, za tvoj rojstni dan ti želim le najboljše. Naj se ti izpolni tisto, kar čuvaš na dnu srca, naj bodo poti lahke, brez trnja in grobosti. Živi, ljubi in bodi ljubljena. Ostani še naprej taka, kakršna si. Najboljša.

Vse najboljše Tanja!

gerbera.jpg

Vir

 • Share/Bookmark
19.02.2008 15:30


10 odgovorov v “Tanny, vse najboljše!”
 1. 1
  tanny
    tanny pravi:

  iiiii kako lepo. Hvala lepa draga sestrica. Bom ostala taka kot sem. ;) ;)

 2. 2
  n3yc
    n3yc pravi:

  TANNY. VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN PA ŠE VELIKO LEPIH TRENUTKOV

 3. 3
  Blaž
    Blaž pravi:

  vse najboljšejše :D

 4. 4
  senorita
    senorita pravi:

  Nisem prebrala lepše čestitke, že jaz sem ganjena, kako je šele Tanny :) Res si lepo napisala.
  Tanny tebi pa, čeprav en dan prepozno želim vse najboljše in najlepše. Še veliko prijetnih trenutkov s sestro (in ostalimi najdražjimi), dobrih piškotov, smešnih vicev in iskrenih pogledov. ;)

 5. 5
  vesna
    vesna pravi:

  o tole je pa res lepo, sem hitr “šla čestitat” :)

 6. 6
  tanny
    tanny pravi:

  hvala vsem, ki ste mi zaželeli vse lepo ;)

 7. 7
  majrim
    majrim pravi:

  jaz ti pa še en dan prepozno:)),,,ampak bolje tako,kot nikoli….res si lahko ponosna na tako sestro!!…še mene je spravila do solz

 8. 8
    zdravje pravi:

  Draga Tanny!
  Malce pozno, a iz srca: bodi srečna in vesela še naprej!
  In naj ti zdravje kar se da dobro služi!
  In, da bi te petelin čim manjkrat jezil :-)

 9. 9
  tanny
    tanny pravi:

  majrim; res sem ponosna n asvojo sestro, kako ne bi bila ;) ja ona pa zna z besedami, jaz pa ponavadi z dejanji, pa se čisto poklapava. Hvala tudi tebi za voščilo. :)

 10. 10
  tanny
    tanny pravi:

  zdravje; nič ni pozno za voščilo, jaz pravim da je važen namen ;) vesela bom sigurno še naprej, zdravje upam, da me ne bo zapustilo.. jah, o petelinu pa raje ne bi, ker mi para živce vsako jutro :D :D

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !