Za mene, za tebe, za vse!

Ne nisem se koncala z novoletnimi zeljami. Se malcek se bo spomnila na vas, draga moja blogorola… Pa zacnimo…

Agarwaen: ves, da sem se sprva mucila s tvojim vzdevkom, nato pa sem le “skapirala” zakaj in kako? In ja, ves, da ti zelim v prihajajocem letu le se kaksno tono zurov in nepozabnih zabav!?! Pa kaksno steklenicko ljubezni(in ne, ne steklenicke spanja).

Aischa: pa sem te le nasla! Sem mislila, da si usla…ampak ne, tebe ni mogoce kar zbrisat, ker si mocno sonce, ki obseva vse nas. Bodi taksna se naprej! Srecno tebi in tvoji druzini. (PS: Si Luxorja ze zdrla?!?)

Civka: saj ves kaj tebi zelim, mar ne?

Daniyel: Madridski navijac in bojda eden zadnjih romantikov(mar ti sploh se obstajajo, ehhe?). Zelim ti, da koncno(ce ni ze) zmaga tvoje “fuzbal ljudstvo” in, da me kdaj poucis logiko fuzbaliranja 20(?!?) igralcev, ki se podijo za 1 zogo. Srecno Daniyel!

Drmagnum: Dr. Magnum… magnet, doktor…oseba z veliko pozitivne energije in z veliko vlozenega truda, ki se mu bo, upam tako, kdaj povrnil, ker navsezadnje, vse kar zelim njemu in njegovi druzini, je zdravje. Ker Drmagnum, ti znas in ti ves kako. In tvoji Majci zelim vse dobro. In njenemu Andreju. In Neni. In vsem ostalim. Vse dobro Drmagnum!

Fittipaldi: ves, da sem velikokrat ob tvojem vzdevku pomislila na zabo? Pa ne vem zakaj! Mogoce, ker znas skociti naprej in nazaj. Ker me s vsojimi prispevki peljes v zgodovino in naprej v prihodnost. In ker si me z Egiptom tako zelo zalustal, da ni vrag, da naslednje leto potujem prav tja. Srecno!

Future life: tebi bom pa izrekla voscilo kar na stiri oci! Saj se vidiva, mar ne? In se naprej bodi tako super oseba, kot si bila do sedaj.(Dynamiti so koncani?!?)

Gabi: mala cvetka, ki se bo februarja odlocila za pravo smer. Medicina, novinarstvo, pravo? Kaj bo tisto pravo? Sama ves, da si dovolj sposobna, da uresnicis svoje zelje. Saj bo, bos videla.

Goofa: druga cvetka, ki mi je dala misliti in, ki mi je z marsikaterim prispevkom polepsala dan. Najboljsi so kavalirji, ups, klavirji! Zelim ti veliko uspehov v soli, zelim ti veliko ljubezni in srece.

Jakob in Vid: vidva paseta skupaj! Ker sta eno in, ker sta brata in, ker sta super. In, ce se kdaj vidimo, vaju povabim na sok in sladoled. Lepo se imejta in uzivajta!

Kamper: dobro, da sem naletela nate. Nisem prebrala tvojega bloga se cisto v celoti, ampak ga se bom. Ker imas veliko izkusenj in, ker ves kaj je zivljenje. Vse dobro v 2008!

LolaBlue: modra Lola! Bodi modra tudi v prihajajocem letu, samo ne toliko, da bodo vsi Novozelandci menihi!

M&M: Le tako naprej! Nic pogledov nazaj, ampak le naprej, naprej,naprej…

Majrim, Solinar: in seveda Nezika! Vsi vi ste pravi trio, ki nebo nikoli izgubil kompasa! Majrim in Solinar, zelim vama obilo srece in ljubezni, pa tudi zdravja in zadovoljstva, Neziki pa , da ne bo nikoli pozabila kje je njen pristan. Lep pozdrav vsem trem!

Ninaa: ti si optimistka, ki ve, da bo princ na belem konju ze se prisel! Brez skrbi, da bo! Cao bella!

PiRoman: njega pa ze vsi poznate. Upam, da bo se naprej tak carunalniski frajer, ki nas bo razveseljeval z novostmi tudi v novem letu.

Pia: svoj prostor si bos nasla! Mogoce ga ze imas, mogoce bo se prisel. In, ko bo prisel, greva na pomarancni sok, ker, saj ves, pomarance so dobre! Lepo se imej!

Roti: me je prehitela. V izdelavi snezaka namrec. Pri nas ni snega od nikoder. Ga bom morala uvazati. Roti tebi in tvojim vse najlepse v novem eltu.

Sailormoon: naj ti novo leto prinese vse tisto, kar je staro pozabilo in naj te spremlja sreca ter veselje.

Senorita: hola! Ti imas nekaj spanskega temperamenta v sebi kaj?!? Vcasih so prispevki tako nabiti z energijo, da mislim, da se mi bo racunalnik vzgal. Naj te ta energija spremlja vedno in povsod.

Snow: kje si ti?

Strojnik: naj ti v novem letu cim manj preglavic dela vsa fršterkarija! Pa obljubim, da bom cim manj mislila na baterije. In se nekaj, pecica se ohlaja. Srecno Strojnik!

Taca: tebi pa zelim predvsem zdravja! In veliko norih, zanimivih popotovanj ti zelim. Uzivaj sleherni dan!

Tadeja: o tebi tudi ne duha ne sluha! Srecno!

Vesna: ti res nisi en party pupper! Ti si res prava zurerka, ki zna pogledati tudi v duso marsikatere zenske. In ja, se vedno bo veljalo, da smo me iz Venere, oni pa iz Marsa. Lep pozdrav!

Vlatka: ti znas! Kaj naj recem? Ne glede na vse, premores se za kaksno elektrarno energije, ki jo neumorno tudi razdajas. Hvala za vse prispevke, ki so me tako nasmejali, kot udi dali misliti. Srecno tebi, Grisonu in Galu!

Wantyka: tebe sem pa enkrat ze nasla in nato spet zgubila in nasto spet nasla…skratka, uzivaj v ljubezni in se naprej analiziraj moske duse. Dobro dene, ves! Lepo se imej!

Zdravje: upam, da me bos tudi v prihodnje razveseljevala z zanimivimi prispevki. Zdravje je najpomembnejse, zato ga tebi zelim en velik kos. Srecno!

Vsi ostali, vsi mimohodnezi in hitrobrzeci: Srecno v letu 2008!

V posebno kategorijo sodi Mario, ki zna: Sreča je v majhnih stvareh, v toplih ljudeh in stisnjenih dlaneh. Naj ti novo leto prinese le tisto dobro, le tisto kar bo se naprej dajalo smisel tvojemu zivljenju. Uzivaj v malenkostih in ne pozabi na prijatelje. Srecno Mario! Ti znas!

friendship_day_graphics_062.gif

Vir

6360a3e328bf513c4e53b4c4079e3c06

 • Share/Bookmark
31.12.2007 13:16


34 odgovorov v “Se vsakemu posebej”
 1. 1
  gaвı
    gaвı pravi:

  joj bamboo, hvala. Veš, da si mi polepšala dan. Tudi jaz zaupam vase. In tudi tebi ogromno uspehov in sreče in veselja in smeha in še več odličnih receptov, s katerimi mi lepšaš dneve. :*

 2. 2
  saily
    saily pravi:

  hvala enako :)

 3. 3
    M&M pravi:

  bamboo,hvala hvala. :)

 4. 4
  lola blue
    lola blue pravi:

  O, hvala! Se bom držala nasveta. :) Vse lepo tudi tebi!

 5. 5
  senorita
    senorita pravi:

  Ja, muchas gracias ;) zelo lepo je bilo tole prebrat in res lepa pozornost od tebe. Jst ti želim predvsem zdravje, pa še veliko dobrih receptov (zaradi katerih imam vedno izgovor, da grem po nekaj sladkega ;) ), iskrenih besed, prijetnih občutkov in sladkih malih trenutkov. Srečno 2008!

 6. 6
  taca
    taca pravi:

  Oooo kako lepo bamboo! Hvala ti za lepe želje, tudi sama si tega res najbolj želim! Ful lepa pozornost :D Tudi tebi srečno, čimmanj srečanj z neobzirnimi bitji, čimveč dobrot za pod zob, čimveč dobre volje in sončnih dni!

 7. 7
  kamper
    kamper pravi:

  Hvala bamboo in srečno 2008 :smile:

 8. 8
  Blaž
    Blaž pravi:

  :) sem izbrisan kot nekateri prebivalci slovenije :D srečnga pa zdravga tudi tebi :) veliko fajnega bloganja še naprej.

 9. 9
  goofa
    goofa pravi:

  Aaaaa hvala za lepe želje in lepe besede o meni. :) Tudi tebi le vse najlepše v novem letu. :*

 10. 10
    zdravje pravi:

  bamboo,
  … še vsakemu posebej….res si me razveselila s čestitko, hvala ti! En jerbas zdravja ti pošiljam, da ga boš imela “na zalogi” :-)
  Oglasi se kaj, na moji strani te čaka voščilo, ki je namenjeno tudi tebi!

 11. 11
  drmagnum
    drmagnum pravi:

  Vesel sem, da sva za trenutek našla skupno misel. Tudi jaz tebi želim veliko srečnih trenutkov, ki naj ti zapolnijo leto 2008.

 12. 12
    jakob pravi:

  hvala za vso tvojo dobroto in prijaznost do mene in do vida ;) res hvala :)

  tudi jaz ti želim, da srečno novo leto in ker sem malo pozen…

  ob naslednjem snegu si zaželi toliko želja kot je snežink in naj se le-teh uresniči čim več!

  lp!

 13. 13
  agarwaen
    agarwaen pravi:

  Bamboo, hvala za lepe želje. Ti jih z veseljem vračam pa mogoče še kakšno več ;)

  Nism si mislu, da boste mel tok dela z mojim vzdevkom. Sam zdj je kar je. Spreminjat več ne morem. Se boste (eni ste se ) že navadli. ;)

 14. 14
    Pia pravi:

  Pomarančni sok velja! :) Srečno in vse lepo tudi tebi! :)

 15. 15
    roti pravi:

  Hvala za lepe želje. Tudi jaz želime nako. Glede snežakov pa ne skrbi. Vremenska napoved je super. Sneg. Če pa ga ne bo dovolj,pa malo v hribe…

 16. 16
  tanny
    tanny pravi:

  hm… hvala draga sis za lepe želje!!!

 17. 17
    majrim pravi:

  dobra želja ni nikoli odveč…uživaj vsak trenutek tega življenja!!! srečno!!!

 18. 18
  solinar
    solinar pravi:

  Hvala za lepe želje…vidim da me je moja boljša polovica malce prehitela ;-)

 19. 19
  bamboo
    bamboo pravi:

  Hvala vsem za lepe zelje in se beremo se naprej :)

 20. 20
  čivka
    čivka pravi:

  Ti si eno tako krasno pozorno bitje da te imava s Aischo zelo zelo rade ;) Tudi tebi vse lepo in dobro ter veliko osebne sreče in notranje moči za premagovanje novih izzivov, ki še prihajajo :) :P ;)

 21. 21
  fittipaldi
    fittipaldi pravi:

  Bamboo, s temle si se pa res potrudila! Lepo! Pa še nasmejala si me. :) Vzdevek sicer izhaja še iz otroških let, v bistvu še sam ne vem točno zakaj in kako (razen očitne reference na dirkača Emersona), ampak je vedno ostal nekje blizu mene. No, tudi tebi srečno, zdravo, uspešno, malce nostalgično, a zato toliko bolj pustolovsko novo leto!

 22. 22
  bamboo
    bamboo pravi:

  civka: z Aisch sta res prijazne punce :) in hvala za dobre zelje

  fittipaldi: ja tvoje ime me je res spominjalo na nekega dirkaca in se enkrat hvala za dobre zelje

 23. 23
  ninaa
    ninaa pravi:

  Bamboo,hvala za lepe besede!Upam,da si lepo zacela s prvimi dnevi novega….Vse naj naj v l.2008!

 24. 24
  wantyka
    wantyka pravi:

  najlepša hvala:) tudi tebi vse najlepše v l.2008 :)

 25. 25
  vesna
    vesna pravi:

  :oops: ful pozno, ampak iskreno hvala! lepo si se tole spomnila nardit in seveda, srečno in vse najlepše v 2008 tudi tebi! pa še velik slastnih receptkov, ob katerih se mi cedijo sline :D

 26. 26
  vesna
    vesna pravi:

  aja, pa ta pravi party čaasi so že mimo :P glede marsa in venere pa hehe, nadaljujem v tem stilu …

 27. 27
  strojnik
    strojnik pravi:

  Kako je pa meni to ušlo…
  Pa saj ni nikoli prepozno. Hvala ti in enako tudi tebi. Pečico pa le zalaufaj vsake toliko… ;)

 28. 28
    Mario pravi:

  Kaj pa men ????

 29. 29
  bamboo
    bamboo pravi:

  Mario: tebi sem pa ze, saj ves :)

 30. 30
    Mario pravi:

  Ojla !

  Vseeno sem upal, da tudi tukaj, hehe.
  Ni kaj, važno je da je iskreno v srcu, samo to velja.

 31. 31
  bamboo
    bamboo pravi:

  Mario: bom se tebe dodala…pocakaj par minutk

 32. 32
    Mario pravi:

  Zdejle si mi pa poslala rdčico v obraz ….
  Zaslužila si si kavo, brez daljnega.
  Najlepša hvala za lepe želje ;-)

 33. 33
  bamboo
    bamboo pravi:

  Mario: pa ne no ;) Kava pa velja!

 34. 34
  daniyel
    daniyel pravi:

  Hvala ti na željah, jaz tebi tudi đelim vse najboljše, z veliko zamudo,samo bolje sedaj kot pa sploh ne.

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !