Za mene, za tebe, za vse!

Danes je dan minil s svetlobno hitrostjo. Vreme se je bolj kisalo, zato sem le malo pomolila nos na plano. Sem rajsi ostala v svoji mali sobi. In danes ne grem nikamor. Nimam volje, da bi se sedajle “posmeksala” in sla v “lajf”. Ali sem ali nisem zapeckar, to ni pomembno, sama se nimam za taksno, to je vazno, samo, me pa vcasih res ima, da se zberemo in odjadramo malo naokoli. No saj, velikokrat gremo, vendar sem, od kar se je ura premaknila(slab izgovor, vem) veliko rajsi ostajam doma, kaj postorim, lenarim, berem knjigo itd… Vcasih ura odbije 9 zvecer, pa sem jaz ze mirno v “mizulah”, spet vcasih je dan, ko ne morem spati. Branje knjige se mi zdi ponoci preutrujajoce za oci, da bi pa televizijo gledala, se mi pa tudi ne gre.

Opa, in danes sem pri televiziji. Danes je v mojih rokah “daljinc”, “pilot” in ne vem kateri izraz bi zanj se lahko uporabila. Udobno se bom namestila med vsemi mojimi “poustrcki”, “glodala” bom kaksne politanke in pila caj, ter seveda gledala pac tisto, kar mi bo prislo “pod roke”, oziroma kar bo vredno ogleda.

In kaj je danes pri vas na sporedu? Zuranje, kak klepet, ali le iskanje postelje, v katero se boste lahko zleknili in “zasmrcali” do jutra?

daljinc.jpg

 • Share/Bookmark
23.11.2007 20:51


12 odgovorov v “Danes je v mojih rokah!”
 1. 1
  tanny
    tanny pravi:

  in kaj gledaš?

 2. 2
  bamboo
    bamboo pravi:

  tanny; trenutno se blogos sfero :) ampak ze odhajam

 3. 3
    zdravje pravi:

  Fino, da je danes samo tvoj :-) Uživej!
  Jaz zdajle hodim na obiske k blogarjem ;-)

 4. 4
  goofa
    goofa pravi:

  Danes… bila pijačka in chat s frendicama. :) Na izi (itq, če sem že doma :P ). Ju3 pa dalje.

 5. 5
  gaвı
    gaвı pravi:

  jaz sem bila pa v kitajski rest. :) pa potem kasneje topla postelja. Ja, goofa – danes pa dalje. :) (plesni, pijačka s frendicama, pa zvečer pijačka z drugimi frendi). sedaj sem še v fazi, da se rada vozim okrog. :D

 6. 6
  solinar
    solinar pravi:

  Včeraj sem delal do 19 ure, potem pa s svojo drago klepetal, gledal Kmetijo, ob 22h je bilo potrebno Nežo nahranit nato pa postelja. :-)

 7. 7
  kamper
    kamper pravi:

  Prišel sem malo pokukat nato te bom pa posnemal :smile:

 8. 8
  fittipaldi
    fittipaldi pravi:

  Daljinca smo prepustili drugemu mojstru za projektorjem, se zleknili v dokaj udobnih sedežih, načeli pokovko in uživali v surround ozvočenju in ostalih bombončkih dvorane, skupaj z ostalimi obiskovalci. :)

 9. 9
    Aischa pravi:

  He he, tudi jaz sem ga pridno zlorabljala :mrgreen: Če je pa tako kislo vreme… :?

 10. 10
    roti pravi:

  Po dolgem času sem ga spet uporabila. Pilota. Pa pritiskam gumbe, enega za drugim … Očitno sem preveč zbirčna. Nič ne bo. Sem ga kar odložila na staro mesto. Še prej pa sem z njega obrisala prah. Ga je blo … S palčko za ušesa sem ga morala drgniti med tipkami. In zdaj bo veselo dalje nabiral prah …

 11. 11
  wantyka
    wantyka pravi:

  jaz pa sem čistila kopalnico….potem si privoščila malo lenarjenja (poslušanje muzike in ležanje na postelji), potem pa sem do sedaj čas preživela z dragim ob gledanju filma…..:)
  mogoče daljinec pride sedaj na vrsto….upam da je kaki fajn film na sporedu….čeprav to se težko zgodi

 12. 12
  agarwaen
    agarwaen pravi:

  Spal sem k piškot. (Ja ja, vem, da ne razumeš. Bom razložil ob priliki.)

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !