Za mene, za tebe, za vse!

Dezju, luzam in prometnemu kaosu sem se danes izognila v velikem krogu, saj sem rajsi ostala doma. Sprasujem pa se, ce vreme res kaj vpliva na ljudi? Naj postavim hipotezo, pripravim anketo in nato potrdim ali zavrzem mojo domnevo? Ne, tega ne bom pocela, sem pa ze veckrat opazila, da na nekatere marsikaj, cetudi je to “le” vreme, kar precej vpliva.

2244771.jpg

Vir

Nejevolja, kratkocasje, zaspanost, glavoboli so ze stalnica, vendar nekateri so ob dolocenih vremenskih pogojih se bolj obcutljivi. In nekateri so tako ooo ooo ooo sitni, da kar bezim od njih. Zakaj? Zato, ker kar nekaj iscejo, pa nikjer nic ni. Ker komplicirajo, ko nimajo za kaj. Ker besedicijo, ker nimajo o cem. In tako naprej, in tako naprej…

Torej, ce govorijo moski, lahko napovemo dez, ce govorijo/mo zenske, lahko napovemo sneg? Ali je mogoce ravno obratno?

 • Share/Bookmark
30.10.2007 20:39


12 odgovorov v “Vremensko pogojeni ljudje”
 1. 1
  gaвı
    gaвı pravi:

  uu da. Ne vem, komu se moram zahvaliti, da me v oktobrsko-novembrskem vremenu še ni zajel val malodušja in tečnobe. Pri meni so to včasih kar pogosti pojavi, čeprav nisem več prepričana, da je krivo vreme :D zadnje čase sem nenormalno dobre volje. ta teden bom vsak dan šlajo več vplivati…

 2. 2
  senorita
    senorita pravi:

  Uff, pa še kako vreme vpliva na ljudi, včasih čist too much ;) Mene takle sonček kot je danes v naših krajih kar ‘dvigne’ :D O dežju in snegu pa raje ne bi ;)

 3. 3
  vlatka
    vlatka pravi:

  name ne vpliva, moram reč….

 4. 4
  bamboo
    bamboo pravi:

  gabi; no fino, da te tudi tako muhasto in sitno vreme ne spravi iz tira

  senorita; sej na vsakega kaj vpliva, to ni da ni

  vlatka; no potem pa nekdo na tebe vpliva in ne nekaj ane?

 5. 5
  kamper
    kamper pravi:

  Meni je vsako vreme všeč.Ko je vroče mi je všeč in se skrijem v senco,ko pada dež sem rad doma in gledam skozi okno,poslušam šumenje,ko nevihte stresajo stekla na oknih in bliski parajo noč sem srečen da imam streho nad glavo….

  Torej na mene vsako vreme dobro vpliva :smile:

 6. 6
  bamboo
    bamboo pravi:

  kamper; srecko ti ;)

 7. 7
  fittipaldi
    fittipaldi pravi:

  Tudi name nič kaj dosti ne vpliva, poznam pa dosti ljudi, ki majo ob slabem vremenu konstantno migrene. Tako da trkam na les.

 8. 8
  daniyel
    daniyel pravi:

  Ja na mene tudi ne vpliva,saj mislim si tako, ampak nekateri ljudje v moji okolici so pa res pogojeni s vremenom, tako da si želim res čim več lepih dnih, drugače bo jooj :D Lp ;)

 9. 9
    Aischa pravi:

  Jaz pa sem taka “kot vreme” ampak nikoli tega slabega počutja ne prenašam na druge. Če sem res res nerazpoločena se raje umaknem, kaj lepega preberem, kaj narišem, napišem… in mine kot keks! :)

 10. 10
  bamboo
    bamboo pravi:

  fittipaldi; no se en srecko, ki se ga tole vreme nic ne “prime” ;) drugace pa ja, ko mene kak glavobol doleti, samo hitro v posteljo

  daniyel; slabo vreme, dobro vreme, saj na vse kaj vpliva,hehweh

  Aischa; no super, super

 11. 11
  vlatka
    vlatka pravi:

  bamboo,

  name vplivajo ljudje, ja.

 12. 12
  bamboo
    bamboo pravi:

  vlatka; ja verjamem ja, saj na marsikoga

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !