Za mene, za tebe, za vse!

Otok na skrajnem jugu Tunizije. Otok palm, ki je le z nasipom povezan s kopnim. Arabska in muslimanska drzava umescena na severnoafrisko obalo. Meji na Sredozemsko morje, Alzirijo in Libijo. Lezi v subtropskem pasu, torej je pricakovati zmerne temperature na severu in vroc zrak na jugu.

falcon.jpg

Koncno je nastopil ta cas, ki sem ga celo leto cakala. Koncno se bom zapeljala proti Brniku(zavestno ne uporabljam imena Joze Pucnik), oddala prtljago, se vsedla na razgledno teraso in popila kavo, ter se nato odpravila proti izhodu oziroma proti novim dogodivscinam.

823478355_87e9d1aacf.jpg

p4040048.jpg

Res potebujem oddih, sej sem vcasih res ze na koncu z mocmi, ker me bodisi utrudijo kaksni izpiti, morebiti konflikti ali pa kaj drugega. Upam, da se mi bo Tunizija pokazala v pravi luci in upam, da ne bom razocarana. Ne gre se mi zato, da cele dneve prelezim in, da vstajam ob enajsti ali dvanajsti uri, ne, pocitnice zelim preziveti aktivno. Seveda zelim mojim zadnjim atomom moci dodati se kaj energije, vendar zelim izkoristiti prijetno s koristnim. Pocitek seveda ne bo manjkal, kaksega izleta pa se tudi ne bom branila.

  inside_out__baja_malibu.jpg

 Odhajam cez par dni. Z veseljem bom odsla, vendar bo tudi povratek dober. Pustila bom skrbi doma in se posvetila le temu, da nahranim sebe z vsem kar sem cez leto porabila/izgubila…

1.jpg

Viri 1,2,3,4 in 5

 • Share/Bookmark
31.08.2007 13:13


6 odgovorov v “Letalo bo poletelo proti Djerbi”
 1. 1
  mojcas
    mojcas pravi:

  Želim ti lep oddih, te pa moram opozoriti, da Džerba ni ravno polna dogodivščin. Tam zna biti precej dolgočasno. A upam, da boš ti prišla nazaj z boljšimi izkušnjami kot jaz. srečno!

 2. 2
  bamboo
    bamboo pravi:

  mojcas: o pozdravljena! :) aha, sem vzela na znanje glede dogodivscin, sicer je pa tako, kot si sam pripravis ;) upam, da bo vse ok :) bom porocala.

 3. 3
  mojcas
    mojcas pravi:

  ah, najbolj važna je družba ;)

 4. 4
  bamboo
    bamboo pravi:

  mojcas: ja to pa itak. in kaksne so tvoje izkusnje?

 5. 5
  mojcas
    mojcas pravi:

  Moje izkušnje so take, da sem hvalabogu vzela s sabo loparje za tenis, drugač ne bi mela kaj počet.
  Še ena izkušnja je pa ta, da sem bila pri lokalnih playbojih zelo popularna. Sam mi niso prišli blizu. Ha! :D :D :D

 6. 6
  bamboo
    bamboo pravi:

  mojcas: ufff, fajn, sem js tudi studirala, ce bi jih sabo vzela ;) ja lokalnezi pa verjemem, da te kar oblajajo ;)
  pa barantat moram ane ;)

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !