Za mene, za tebe, za vse!

Prispevek bi morala napisati ze v soboto, ce ne ze v nedeljo, pa se je dogodilo toliko stvari vmes, da sem sele sedaj utegnila in pricela s pisanjem.

Dogodek Rauch Hit pokal se je odvijal v Mengsu in sicer pred wellnes centrom(hotelom) Harmonija. Morebitno jutranje ogrevanje, kaksen caj ali kava in nato skok na igrisce. Odvijal se je se zadnji med stirimi turnirji v odbojki na mivki. Zenske predtavnice so lahko opazovale mladenice, ki so se vihteli za zogo, medtem, ko je moski del lahko opazoval gospodicne, ki so se potegovale za naslov Miss mivka. Ustvarile so se taksne in drugacne vezi, ce ne prijateljske, pa kaksne druge. Glasba je vzpodbudila ljudi, da so pokazali svojo energicnost, svojo radozivost. Mnozica ljudi je pricakovala velik dogodek katerega pa se niti malo ni veselil eden izmed clanov jutranjega tria. Kot se spodobi, je dozivel svoj ognjeni krst. Ne, ni bilo gorjace ali kaj temu podobnega, bila je prava poslastica. Kar nekaj miniaturnih tortic(pripravili so jih v odlicni slascicarni GM) je zadelo njegovo telo in sladek okus je verjetno se kar dolgo ostal. Da bi se zadeva ne koncala, so poskrbeli rock’n'roll ritmi skupine RoknBand. Pa da ne pozabim omeniti pregresno mocnega refoskovega sladoleda(alkoholni hlapi so kar vreli)

Vec naj povedo slike. Le-te bodo pokazele pravi obraz dogodka, ki se je dogodil. Bilo je lepo, upam, da se vidimo se kdaj. Mogoce pa se bom naslednje leto sama “borila” na igriscu.

img_2461.jpg

img_2462.jpg

img_2471.jpg

img_2478.jpg

img_2482.jpg

Viri 1,2,3,4 in 5; moje fotografije

 • Share/Bookmark
30.08.2007 16:24


9 odgovorov v “Krstili so ga s tortami”
 1. 1
  saily
    saily pravi:

  ojej revež ta, ki so ga obmetavali.. čeprav je bil verjetno ves sladek :) jaz bi torto raje pojedla, kot da konča na moji majici :D

 2. 2
  bamboo
    bamboo pravi:

  saily: ja sem jo sprobala, malcek nesladka je bila ;) ps: je bilo kar nekaj toric

 3. 3
  saily
    saily pravi:

  @bamboo: men je še zmer najboljša mozartova ;) morva enkrat it ;)

 4. 4
    Pečo pravi:

  Se je vsaj enkrat pošteno umil :)

 5. 5
  bamboo
    bamboo pravi:

  saily: ja mozartova bi pa res rada probala. js te bom pa povabila na after eight(seveda, ce ga imas rada)tortico v tisto slascicarno, ki je zgoraj opisana ;)

 6. 6
  bamboo
    bamboo pravi:

  Pečo: grdooooooooooooo, res grdoooooooooo ;) :) ;)

 7. 7
    Mario pravi:

  Lepo to, da niso bile prave torte, ampak samo mal testa in smetane – a sedaj je Pikec Budilkar z diplomo ?

  Vidim, da ste se imeli prav lepo, škoda, ker ni bilo časa.

  Sicer pa je z Radijem HIT vedno dovolj priložnosti za zabavo ;-)

 8. 8
  čivka
    čivka pravi:

  he he, kot Stan in Olio včasih… :lol:

 9. 9
  bamboo
    bamboo pravi:

  Mario: Pikec je pomoje se kar na pripravniski ;) Gotovo ga se kaj caka :) Ja bilo je res lepo, skoda, ker se nisi tega udelezil s svojim kameratom ;)

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !