Za mene, za tebe, za vse!

Imam se nalogo, ki jo moram opraviti. Saily, malo sem pozna, ampak ze pisem…  Nadalje prosim, da Future Life napise svojih 5 najljubsih.

Sprva mi je bilo tezko najti 5 najljubsih, najboljsih, najbolj… predmetov, nato pa sem ugotovila, da jih ni samo 5, ampak kar krepko cez 5. 10,15,20…

Pa pojdimo lepo po vrsti…

1. Racunalnik

Ja tudi jaz ne morem brez njega. Kdo pa lahko? Uporabljam ga za mnogo stvari: filmi, glasba, slike, potrebscine glede faksa in se mnogo drugega. Vsakodnevno pregledam dnevne novice doma in po svetu, prebiram posto, pisem in berem bloge, se pogovarjam ter tu in tam mogoce kaksno stvar zastrikam(nevede, da ne bo pomote), posledicno racunalnik zato malo stavka.

laptop.jpg

2. Planer ter telefon

Nekateri pravijo, da, ko pogledajo moj planer oziroma urnik, pravijo, da sem zelo “popredalckan” clovek oziroma zelo organiziran, saj rada napisem vse kar me caka(nocem po nepotrebnem pozabiti cesa).

20060829-dnevnik2.jpg

 Tudi telefon je na mojem seznamu, saj prakticno ne gre brez njega. Uporabljam ga kar pogosto, vendar telefonski racun ni nikoli visok, saj nisem tip cloveka, ki bi kar tja v tri dni govorila po telefonu. Skratka, telefoniranje, posljanje SMSov, MMSov, uporaba interneta ter vseh ostalih pripomockov pridejo zelo prav.

no6280_001.jpg

3. Fotoaparat

Slikanje, slikanje in se enkrat slikanje. Amatersko seveda, ceprav kaksna ucna ura seveda nebi bila odvec. Vsak izlet in vsako popotovanje ga imam v svoji torbi. Nikoli se ne ve, kaj te caka, kaj bos videl…

sejem_antika_91.jpg

4. Barvni svincniki

Ja zelo jih imam rada. Sploh, ko ima clovek pred sabo goro knjig ali papirjev, v katerih ni nobenega reda. Rada uredim stvari, da so mi pregledne, izberem barve, vendar v mejah normale.

pencils1.jpg

5.Cevlji

Spadam med tiste, ki imajo zelo rade cevlje. S peto, brez pete, superge, balerinke… Vse obstaja na mojem seznamu. Ne obstajajo samo odtenki rjave in crne, temvec tudi rumene, oranzne, zlate, srebrne… Kdor me pozna, bo ze vedel.

1498599.jpg

 • Share/Bookmark
29.07.2007 22:19


6 odgovorov v “Mojih 5 najljubsih”
 1. 1
  saily
    saily pravi:

  hehe čevlji so zakon, se strinjam :)

  za svinčnike pa vem ja, jih maš tud ti polno, tko kot jaz :D

 2. 2
    anže pravi:

  Zelo lepa slika planerja in tiste kave na prtu. Všeč so mi tudi tvoje barvice…

 3. 3
  bamboo
    bamboo pravi:

  saily: ja sva ze dve k mata radi cevlje ;)

 4. 4
  bamboo
    bamboo pravi:

  anže: hvala za kompliment ;)

 5. 5
  barbarap
    barbarap pravi:

  Se pridružujem nujnosti čevljev! ;)

 6. 6
  bamboo
    bamboo pravi:

  barbarap: no me veseli, da je se ena taka :)

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !