Za mene, za tebe, za vse!

Kavica je danes po dolgem casu prav prijala. Ni bila sicer taksna, kot sem pricakovala, saj capuccino je le capuccino, ki mi ga dobro pripravijo le v enem lokalu, mogoce zaradi tega, ker tja veckrat zahajamo.

221.jpg

 Jutro je bilo se rano, sonce je komajda pokukalo izza hribov in dreves. Pot je bila dolga, naporna, polna ovinkov, v eno smer 73 kilometrov in se malo, ce se ne motim.

Pila sva jutranjo kavico in klepetala. Poleg vseh vsakdanjih debat se o tem in onem in opazila sem, da mnogo ljudi, ki je sedelo blizu, so ze pili vino ali pivo, silcek zganega seveda ni prisel v postev, saj je bila ura se dalec pred deseto(bojda se vsi drzijo zakona o alkoholu, kajne?!?)

Kako to? Je taka nuja? Kaj je res potrebno ze zjutraj zaceti z alkoholom ali je to le domneva nekaterih ljudi? Se potem pocutijo boljse, lahko nemoteno opravljajo svoje delo?

Zjutraj mi na misel ne pride, da bi doma ali kjerkoli ze sem, narocila kaj, kar bi vsebovalo alkoholne “hlape”. Rajsi imam kavico ali pa caj. Za zjutraj je to dovolj.

Pa potem ti ljudje dobijo enkratno mero zjutraj ali se dolivajo skozi dan?

Kje je mera ali kje je meja?

20060601-kozarec1.jpg

 • Share/Bookmark
28.07.2007 22:40


5 odgovorov v “Kozarec brez dna”
 1. 1
    saily pravi:

  eni tko padejo v to pitje zjutraj, da se ga potem ne morejo odvaditi… pol so pa v AA… če jim rata se ozdravt super, sam pol nikol več ne smejo pit, če ne zidejo na ista pota…

  jo mahaš na obalo? ali kam bližje?

 2. 2
  vlatka
    vlatka pravi:

  Kot vem, je zjutraj dobro spiti šilček, za srce in krvni obtok. A nič več kot to. A eni to nadaljujejo. Zase vem, da bi me zadelo. Zato tega ne počnem. Drugi pa, kot jim drago ;)

 3. 3
  bamboo
    bamboo pravi:

  vlatka: samo sele po deseti ;)

 4. 4
  barbarap
    barbarap pravi:

  Eni pijejo od žalosti, eni pa od jutra… :lol:

 5. 5
  bamboo
    bamboo pravi:

  barbarap: ja tudi to je (na zalost) res ;)

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !