Za mene, za tebe, za vse!

290414.jpg

K pisanju me je vzpodbudilo nekaj dogodkov, ki so se v zadnjem casu zgodili v mojem zivljenju. Ne gre za kak negativizem v smeri razocaranj ali bodisi strahov in bojazni na kakrsnemkoli podrocju, gre za to, da sem zaradi nekoga spoznala v kateri smeri se moje zivljenje razvija. Ne zelim si obstati na enem mestu, ter stagnirati in ostati toga v tem svetu, zelim si gibanja, moci, zelim si znanj in spoznanj, ki mi bodo nadalje se koristili.

 Clovek se ne spremeni cez noc, za to so potrebne spremembe ne le na enem podrocju, temvec je potrebno skombinirati celoten spekter dogodkov, ljudi, casa in se mnogih stvari na nacin, ki nam ugaja, potrebno je spremeniti spekter barv, ki so nam poprej otezevale dneve, noci, v barve, ki prinasajo veselje ter pozitivno energijo.

 Veselim se pisanja. Resnicno se veslim, ne gre le za muho enodnevnico, gre za moj pravi, prvi blog. To ni dnevnik z goro papirja v notranjosti, v katerega smo vestno pisali, ko smo bili mlajsi, to je zame pravi dnevnik oziroma zapisovanje mojih misli, dozivljajev in custev. Res je, da papir prenese prakticno vse in res je, da bi vcasih najrajsi racunalnik odklopila, da ne napisem se kaj drugega, ker bodisi zacne “stavkati” po nepotrebnem ali pa ima le zeljo, da malcek “zadiha”, vendar se bom trudila, da bodo moje vsebine jasne, cetudi kdaj malcek zmedeno napisane in morebiti tudi nerazumljve.

To sem jaz!

 Se vsi zavedamo, da je nekje konec in, da je nekje nov zacetek?

  • Share/Bookmark
28.06.2007 14:16


2 odgovorov v “Vsak zacetek morebiti pomeni konec necesa ali je mogoce ravno obratno?”
  1. 1
      Ne pravi:

    Nekje je konec, ja, to zagotovo. Tisti novi zacetki pa…to je pa se vprasanje. Zivi bili pa videli…..

  2. 2

    [...] bamboo 29.6. 2008 ob 16:06 pod miks Eno leto je že minilo, odkar sem se odločila za prvo pisarijo na Siol blogos sferi. Sprva se mi je to zdela misija nemogoče, potem pa sem počasi začela [...]

 

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !